Adana Ceyhan Devlet Hastanesi

Hastanemizde MR Cihazı Hizmete Girmiştir

Güncelleme Tarihi: 27/02/2018

MR ÜNİTEMİZ HİZMETE GİRMİŞTİR

Ceyhan, İlçemiz Adana İlinin en büyük ilçelerinden biri olması dolayısı ile aylık ortalama 1200 hastamız, İl Merkezindeki Adana Devlet Hastanesine taşımalı olarak MR hizmeti için yönlendiriliyordu. 24.02.2018 tarihi itibari ile, TBMM Sağlık Komisyonu Başkanı Sayın Prof. Dr. Necdet ÜNÜVAR, AK Parti Adana Milletvekilleri Sayın Tamer DAĞLI, Sayın M. Şükrü ERDİNÇ, Sayın Talip KÜÇÜKCAN, Samsun Milletvekili Fuat KÖKTAŞ, İl Sağlık Müdürümüz Sayın Dr. Ahmet ÖZER, Ak Parti İl Başkanı Sayın Fikret YENİ ve Ceyhan Belediye Başkan Vekili Sayın Ali Alper BOYDAK‘ın  katılımı ile MR cihazımızın açılış töreni gerçekleştirilmiştir. Böylesine değerli bir hizmetin hayata geçirilmesinde bizlerden  emeğini esirgemeyen, sayın devlet büyüklerimiz başta olmak üzere herkese çok teşekkür ediyor, Tüm Hasta ve hasta yakınlarımıza daha kaliteli bir hizmet sunulması noktasında, yeni hizmetimizin Tüm Ceyhan Halkına Hayırlı olmasını diliyorum.

Op.Dr.Nazmi ÖZER

Ceyhan Devlet Hastanesi Başhekimi